O nama

 

Advance Fitness je dijagnostičko-trenažni centar koji na jednom mestu daje mogućnost identifikacije problema vezanih za mišićnu disfunkciju (TMG), posturalne deformitete i deformitete stopala (Contemplas i Curex), funkionalne i motoričke testove trenutnog nivoa fizičkih sposobnosti (biciklergometar, tredmil, opto jump, foto ćelije witty), EKG skrining, telesni sastav (In body 770), opšti pregled doktora sportske medicine. Nakon usmerenog testiranja trenažni proces ima za cilj da se uočeni nedostaci planski, individualnim radom, tretiraju i umanjuju.


advance fitness beograd

Dijagnostički deo je u funkciji kompletnog skrininga, u kome svoje mesto nalaze deca, adolescenti, profesionalni sportisti, rekreativci i odrasli. Raznovrsnost i kvalitet dijagnostičke opreme, prostor u kome se radi i stručni kadar podiže "Advance Fitness" na vrh dijagnostičko-trenažnih centara u zemlji i okruženju.


U okviru trenažnog dela se obavljaju individualni programi vežbanja u zavisnosti od vrste dijagnostikovanih problema i zadatih ciljeva procesa treninga. Akcenat se daje na aktivno učešće trenera, kako u doziranju opterećenja, tako i u relaks, odnosno strečing fazama vežbanja.


Što se tiče treninga (kondicioniranja) profesionalnih sportista, velika pažnja se poklanja periodizaciji treninga, zaštitnim vežbama za pojedine sportske discipline, kao i rešavanju problema vezanih za oporavak nakon povreda. Deca i adolescenti, kod kojih je posle dijagnostičkog dela identifikovan problem, prelaze na individualni rad sa ciljem otklanjanja, ili umanjenja telesnih deformiteta, kao i jačanja celokupnog lokomotornog aparata.


advance fitness beograd

Blog

 


advance fitness
 
 
 

Adresa

Pariske komune 26
11000 Novi Beograd, Srbija

Telefon

+381 (0) 11 319 47 23
+381 (0) 64 184 17 50

E-mail